Vështrime

Oportunizëm kundërmues

Pushtimi i Ukrainës hyri në javën e katërt. Atë që po shohim nga televizionet ndërkombëtare është shkatërrim gjithandej dhe, si përherë, vuajtje maksimale e popullsisë civile, e cila gjithsesi është viktima më e madhe e kësaj lufte të nisur nga Rusia.

Oportunizmi eklatant i VV-së doli në sipërfaqe me rastin e votimit të Kodit Civil. Grupi Parlamentar i VV-së u nda në katër pjesë: në 26 që ishin për, 14 që ishin kundër, 4 që abstenuan dhe 14 që ikën nga seanca. Pra, lista partiake që u bë me 58 vende në Kuvend e tregoi esencën e vet këtu: se u hartua mbështetur mbi oportunizmin dhe koketimin me grupe të caktuara të rrymimeve politike e fetare e që nuk kanë lidhje me ideologjinë e partisë, që supozohet se është e majtë. Pra, aty u gjendën njerëz oportunistë që u lidhën me VV-në, thjesht për shkak të faktit se me VV-në kishin më shumë gjasa të bëheshin deputetë

Pushtimi i Ukrainës hyri në javën e katërt. Atë që po shohim nga televizionet ndërkombëtare është shkatërrim gjithandej dhe, si përherë, vuajtje maksimale e popullsisë civile, e cila gjithsesi është viktima më e madhe e kësaj lufte të nisur nga Rusia.

Pamjet e qyteteve që na vijnë të xhiruara me dron e tregojnë taktikën që rusët e kishin zbatuar edhe në Siri, ku kishin shkuar për ta ndihmuar sivëllain diktator të Putinit.