Vështrime

Pushim nga zgjedhjet

Për dy vjet mbajtëm tri palë zgjedhje. Lëre që shpenzuam shumë para, porse ia hëngrëm vetes nervat duke dëgjuar debate politike dhe duke dëgjuar turlifarë analizash për gjithçka dhe në secilin çast. Thuajse e gjithë bota varet nga "mendtë e shkrira" të zhurmaxhinjve të gjithëdijshëm

Për dy vjet mbajtëm tri palë zgjedhje. Lëre që shpenzuam shumë para, porse ia hëngrëm vetes nervat duke dëgjuar debate politike dhe duke dëgjuar turlifarë analizash për gjithçka dhe në secilin çast. Thuajse e gjithë bota varet nga "mendtë e shkrira" të zhurmaxhinjve të gjithëdijshëm

Përfundoi, më në fund, fushata. Jemi në "gjendje të jashtëzakonshme" qëkur Osmani shpalli zgjedhjet komunale aty nga mesi i qershorit. E jemi në fushatë që nga vera, thuajse asnjë gjë tjetër nuk ka rëndësi në këtë vend.

Gjithçka ka një kufi, dhe shyqyr që u kryen më ngarendjet nëpër fshatra e qytete pa asnjë pardon të vetëm, pa as respektimin më të vogël të masave anti-Covid. E edhe me keqpërdorimin masiv të resurseve shtetërore dhe buxhetore, ani që për këtë u tha se nuk ishte "as për së afërmi, e as ngjashëm" me atë çfarë e kishin bërë qeveritë e shkuara. Keqpërdorimi është keqpërdorim - i madh a i vogël, krejt njësoj. E nuk thonë për badihava se "njerëzit koriten për pak".