Vështrime

Fajësia e lindur e këmbës së zezë që huq penalltinë

1.

Thotë një mik imi se Ballkani Perëndimor duke ikur prej nacionalizmave të vet po bllokohet prej nacionalizmave brenda BE-së

1.

Po i shikoja në fund edhe penalltitë e finales së Kampionatit Evropian të futbollit dhe në momentin e të përfunduarit të ndeshjes i thashë mikut me të cilin e ndoqëm ndeshjen se të nesërmen do të ketë reagime raciste në Angli.