Vështrime

Në kërkim të fundamentalizmit serb

1.

Rrëfimi i sotëm në Serbi nuk është se a është Milosheviqi vrasës, por a besonte në serbizëm dhe a qe i dinjitetshëm kur iu dorëzua “të huajve”, “armiqve të serbizmit”

1.

Është një aktor që quhet Boris Isakoviq e që në një moment shndërrohet frikshëm në autenticitetin e Slobodan Milosheviqit. Dhe është një aktore e quajtur Milena Karanoviq (e njohur për një kohë të gjatë në ish-Jugosllavi) e që shndërrohet në afërsinë, po ashtu të frikshme të Mira Markoviqit, gruas së Slobodan Milosheviqit.