Vështrime

Një Maradonë në politikë

“Më 31 dhjetor, me familje shikonim golat e Maradonës për ta përmbyllur vitin”

“Më 31 dhjetor, me familje shikonim golat e Maradonës për ta përmbyllur vitin”

Pandemia shpresojmë ta gjejë shpejt fundin, që s’do mend se do të jetë i përzier me dhimbjen për njerëzit që mori, dhe gëzimin se pjesa e mbetur e jetës për të mbijetuarit do të kalojë më lehtë se 2020-a. Drama që në aktin e parë na la kohë e hapësirë të flisnin për emra e që më vonë ato i shndërroi në statistika, shfaqi edhe momente që tejkaluan përkohësisht shqetësimin për përmasat e përhapjes së COVID-19 dhe dëmet që ajo po ia shkaktonte ekonomisë, dhe jo vetëm asaj.