Vështrime

Shkelja e parimeve si konstantë e LDK-së

LDK e drejton gishtin tregues vetëm ndaj të tjerëve, sepse ballafaqimi me vetveten e demaskon atë edhe më shumë.

Brenda një viti udhëheqja e tanishme e LDK-së tha: nuk bëjmë koalicion me PDK-në, PAN-in do ta çojmë në opozitë, koalicion do të bëjmë vetëm me VV-në, presidenti i takon LDK-së, jemi kundër “Mini-Schengenit”, jemi kundër “Jugosllavisë së re të Ramës dhe Vuçiqit”, jemi për reciprocitet ndaj Serbisë, rimbursimi i Trustit Pensional është shkelje kushtetuese.

Ndërkohë: LDK ka bërë koalicion me AAK-në dhe Nismën (dy parti që kurrë nuk janë shquar për mirëqeverisje), LDK tani po ia ofron PDK-së postin e presidentit (“i takon PDK-së”, po thotë kryetari i LDK-së. E pse para një viti i takonte LDK-së?), “Mini-Schengeni” është gëlltitur nga LDK, reciprociteti me Serbinë ka rënë në ujë, rimbursimi i Trustit pensional tash është realitet me miratimin e ligjit për rimëkëmbje ekonomike.