Vështrime

E treta, e vërteta?!

Fitorja e aq pritur e mikut të dëshmuar të Kosovës, ish-zëvendëspresidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, z. Joe Biden, është rasti i tretë i fatit me të cilin universi buzëqesh në drejtimin tonë. Puna dhe përgjegjësitë, të cilat do të na presin, janë kolosale për të gjitha dëmet, vjedhjet, parregullsitë, të cilat i kanë ndodhur vendit tonë të dashur. Është rast që të rindërtojmë respektin dhe miqësinë e pakompromis të ndërsjellë dhe ashtu siç gjërat janë dhe mund të duken në horizont, presidenti i ri i SHBA-së dhe një qeveri e sistem komplet ligjor i votuar që prej fillimit në shtetin e Kosovës, do të mund të ishin garanci për një udhëtim të vazhdueshëm të përbashkët dhe storie suksesi. Liria ka emër, ai emër është gjaku i derdhur ndër breza për këtë tokë, këta njerëz, këtë gjuhë dhe këtë komb

Ashtu si edhe pjesa dërrmuese prej jush, edhe unë sot u zgjova ende me ethet e zgjedhjeve presidenciale në SHBA.