Vështrime

S'keni parë gjë akoma...

Çfarë përfundimi do të mund të nxirrte njeriu për këtë vend? Më të logjikshmin - se ky vend është i paparë. Se akoma nuk kemi parë gjë, se kush e di edhe sa skandali e sa turpi do të na kaplojë në muajt që vijnë

Nuk e besoj se Avdullah Hotit do t'i kishte shkuar në mendje se fjalia e shqiptuar në konferencën për shtyp, që e kishte thirrur për t'u lavdëruar, do t'i kthehej bumerang po atë pasdite.

Thënia, të cilën e ka për qejfi Edi Rama, duket se prej kohësh është shndërruar në moton e Kosovës së pasluftës. Nuk ka ditë që kalon e që do të mund të ilustrohej me "hala gjë s'kemi parë". Po e kam shumë vështirë ta kuptoj se përse përditë pushtetarët e Kosovës dhe njerëzit që i rrethojnë ia dalin të na befasojnë me gjërat që truri i një njeriu të rëndomtë nuk mund t'i kapë, për shkak se as që mund t'i imagjinojë.