Vështrime

Rakia e Erdoanit, hallet e agjentëve të Londrës dhe Kleopatra “maqedone”

Pse vdiqën 45 njerëz në Turqi, pse rrugët e kryeqytetit britanik janë të boshatisura dhe pse egjipianët edhe pas 2050 viteve duan të mbrojnë Kleopatrën?

Pse vdiqën 45 njerëz në Turqi, pse rrugët e kryeqytetit britanik janë të boshatisura dhe pse egjipianët edhe pas 2050 viteve duan të mbrojnë Kleopatrën?

45 të vdekur!