Vështrime

Në pritje

Thuajse i gjithë ky proces i negociatave andej-këndej zhvillohet disi në pritje të 30-40 ditëve të ardhshme në të cilat do të konfirmohet ose jo aktakuza e Thaçit dhe e Veselit. Që ka shumë gjasa që ky të jetë vetëm fillimi i një numri jo të vogël aktakuzash kundër krerëve partiakë e politikë, që do ta hallakasin skenën politike pa asnjë dyshim të vetëm

Google search eksplodoi javën e shkuar me të marrë vesh se Messi donte ta linte Barcelonën. Kërkimet që i referoheshin emrit të tij kërcyen prej 8% në 89%, duke e kaluar madje kërkesën e modës së tetë muajve të fundit: koronavirusin.

Mbase edhe ky qe indikator që njerëzit tashmë janë ngopur me koronavirusin, të cilit megjithatë nuk kanë çfarë t'i bëjnë, prandaj edhe u qasen gjërave të tjera dytësore që bëhen më parësoret në botë.