Vështrime

Zëvendësja e Joe Bidenit - një zgjedhje e guximshme

Pas një kohe dyzimi më në fund është një femër kandidate për zëvendëspresidente e demokratëve në zgjedhjet presidenciale në SHBA. Një zgjedhje me rrezik, por edhe historike

Për kandidaten zëvendëspresidente është debatuar në javët e fundit po aq shumë, sa për kandidaturën e demokratëve për president. Botues britanikë, që baste vënë vetëm për emrin e pasardhësve mbretërorë, do ishin dëfryer me lojën e emrave të përzgjedhur. Me senatoren Kamala Harris, Biden dhe këshilltarët e tij vendosën për një grua, e cila që në fillim konsiderohej me më shumë shanse.

Kandidate luftarake