Vështrime

Kosova është në telashe

Aktakuza nuk është thjesht çështje personale për Thaçin dhe Veselin. Është edhe çështje institucionale dhe ndërkombëtare po ashtu. Kosova është në telashe

Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSC) dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS), të ngarkuara për të siguruar llogaridhënien për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit pas luftës NATO/Jugosllavi të vitit 1999, kanë bërë të ditur sot se më 24 prill prokurori i ka akuzuar presidentin Thaçi dhe ish-kryetarin e Kuvendit, Veseli, që tani është kryetar i partisë politike të themeluar nga Thaçi.

Njoftimi shtoi: