Vështrime

Liderët sekserë

Rasti i Haxhi Shalës – “Topit” dëshmon për mënyrën se si liderët partiakë e institucionalë kanë funksionuar këta 20 vjet. Cilat janë metodat e tyre të eliminimit të pengesave e rreziqeve personale, të bërjes së koalicioneve, të emërimeve e shkarkimeve, të shantazhit e kërcënimeve, të kapjes e abuzimit, të kontrollit e të vendimmarrjes

Tri ditë pasi nisi të gjejë zbatim përdorimi i stemës dhe emrit “Republika e Kosovës” në certifikata fitosanitare dhe veterinare në kufirin Kosovë-Serbi, Qeveria Hoti mori vendimin për heqjen e masave të reciprocitetit të vendosura nga Qeveria Kurti. Vendimi i qeverisë së sapovotuar në Kuvend ishte i pritur.