Vështrime

Presioni

Vendimi mund edhe të mos merret deri më dt. 29. Mund të ndodhë që të ketë nevojë për shtyrje deri në gjetjen e formulës për ta shpëtuar edhe Thaçin, edhe LDK-në. E mund të ndodhë që Kushtetuesja të veprojë me mend, ashtu siç kishte bërë më 1 maj, kur e shpëtoi Kosovën edhe nga një krizë të thellë politike në mes të pandemisë, dhe të interpretojë se Kosova duhet të shkojë në zgjedhje

Nisi faza e dytë e menaxhimit të pandemisë në Kosovë dhe thuajse dolëm pak nga kontrolli dhe nevoja për të bartur maska e për të mbajtur distancë. Njëkohësisht, u kthye rrëkeja e veturave nëpër Prishtinë, thuajse krejt kanë shumë punë për të bërë, edhe në kohën kur shumëçka vazhdon të mos punojë me kapacitet të plotë.