Vështrime

Terminaltori

Do të ishte interesante nëse dikush nga gazetarët do t’ia kishte bërë pyetjen kryeministrit në detyrë, Albin Kurti, qysh në fillimin e qeverisjes me LDK-në, se a do ta ndiqte tash djalin e Isa Mustafës për akuzat e shumta të cilat ia kishte bërë VV-ja për terminalin. Ishte ajo nga koha "një votë, një terminal". E tashmë kryeministri në detyrë nuk ka se çka të humbë apo të taktizojë në raport me ish-partnerin qeverisës (edhe pse ministrat e LDK-së ende e kryejnë punën e tyre shumë mirë në kuadër të Qeverisë në dorëheqje). Tani ai haptazi është shndërruar në një Terminaltor, dhe ashtu si në film të Arnold Shwartzenegerit mund të dalë me sloganin "I'll be back", Qeveria Kurti Part II, Terminaltor

Do të ishte interesante nëse dikush nga gazetarët do t’ia kishte bërë pyetjen kryeministrit në detyrë, Albin Kurti, qysh në fillimin e qeverisjes me LDK-në, se a do ta ndiqte tash djalin e Isa Mustafës për akuzat e shumta të cilat ia kishte bërë VV-ja për terminalin. Ishte ajo nga koha "një votë, një terminal". E tashmë kryeministri në detyrë nuk ka se çka të humbë apo të taktizojë në raport me ish-partnerin qeverisës (edhe pse ministrat e LDK-së ende e kryejnë punën e tyre shumë mirë në kuadër të Qeverisë në dorëheqje). Tani ai haptazi është shndërruar në një Terminaltor, dhe ashtu si në film të Arnold Shwartzenegerit mund të dalë me sloganin "I'll be back", Qeveria Kurti Part II, Terminaltor

Muaji maj ka arritur vrullshëm duke i sjellë temperaturat pranverore apo më mirë të them temperaturat verore, dhe duke e bërë ngujimin në shtëpi shumë më të vështirë dhe më sfidues.