Vështrime

Sfidë dekontaminimi

Së paku gjatë një jave sa do të zgjatë sfida ime, do të jetë një lokal më tepër i mbyllur për "konsumimin e duhanit" dhe për krijimin e tullugut të mendimeve të lira dhe të pavarura politike. Përndryshe, "sfida" e Parim Ollurit dhe e Vehbi Kajtazit mendoj se do të jetë më kohëgjatë sesa kjo e imja, dhe shih ata tash nuk na dolën aksionarë në portalin e tyre, por po dalin disa aksionarë të tjerë mbrapa tyre, të cilët tashmë i kanë paditur dhe është ngritur aktakuza për këta të dy për keqmenaxhim, mashtrime, malverzime dhe shantazhe të ndryshme. Luaje macë kryet e bullit

Psikologët do të kenë shumë punë me përfundimin e karantinimit të njerëzve. Këtë e faktoj vetëm duke i marrë për bazë qindra mijëra postime dhe komente të ndryshme në të cilat hasi dhe i shoh e i lexoj në Facebook. Ngujimi nga ky armik i padukshëm nëse nuk e ka arritur pikun e tij në epidemi, atë e ka arritur në psikozën e njerëzve sigurisht.

Lexoj komente nga më të ndryshmet, që nga përmbajtja e tyre apo animi, ose thënë më saktë tifozëria politike dhe partiake shpeshherë janë aq të shkëputura nga realiteti dhe e logjikshmja, saqë filloj të ndiej një mundim të cilin nuk di ta shpjegoj.