Vështrime

Gënjeshtra e Çakorrit po vazhdon edhe në segmentin e kufirit me Serbinë!

Edhe pse sot jemi në kohë epidemie, gënjeshtra për vijën e kufirit të Kosovës vazhdon të rritet edhe më shumë nga matrapazët si ata, që e lëshuan gënjeshtrën e madhe për Çakorrin dhe 8.200 hektarët e rremë, duke mos bërë asgjë për të vendosur kufirin në Çakorr, Zhleb e Kullë. Sot kanë filluar të ndërtojnë një kauzë tjetër, me gënjeshtra edhe më të mëdha për segmentin e kufirit të Republikës së Kosovës me Republikën e Serbisë.

Për t’u ndërprerë rrugën e filluar këtyre keqbërësve, që me gënjeshtrat e tyre për kufirin me Malin e Zi i manipuluan politikanët dhe qytetarët, trazuan gjithë skenën politike, i vunë flakën institucioneve dhe e izoluan Kosovën në lëvizjen e lirë në hapësirën evropiane, është e domosdoshme që të aktivizohet komuniteti i profesionistëve dhe t’i dalin në mbrojtje institucioneve të shtetit, duke treguar se e vërteta e kufirit të Kosovës është e pastër si loti! Nuk duhet të hesht as prokuroria dhe organet tjera përkatëse shtetërore. Të gjithë ata që ngjallin frikë tek qytetarët dhe i bëjnë dëm vendit për kinse në segmentin e kufirit të Kosovës me Serbinë do të ketë probleme edhe më të mëdha, janë dashakëqij, të paditur dhe vërtet kanë nevojë për kontroll psikiatrik! Jam i bindur se skena politike dhe qytetarët tashmë e kanë kuptuar se këta pseudoekspertë janë gënjeshtarët më të mëdhenj këto vitet e fundit.