Vështrime

Të gjithë mbrojtësit e interesit të Kosovës

Vëmendje! Ajo që do ta lexoni në rreshtat në vazhdim është një shkrim krejt i shkurtër. Nuk është një analizë politike, për shkak se duket të jetë absolutisht e pamundur që në premisat e dhëna të ndërrohet një analizë gjakftohtë. Më tepër i ngjan një ushtrimi për “muskujt” e mendjes. Nëse pasi që t’i lexoni këta pak rreshta nuk do ta ndieni nevojën për t’u ngritur në këmbë nëse jeni ulur, ose për t’u ulur nëse jeni në këmbë dhe njëkohësisht të kërkoni një gotë ujë – atëherë lajmërohuni sa më shpejt për analizën e ADN-së. Gjasat janë të mëdha që jeni jashtëtokësorë

Albini e fton Hashimin në takim, ky s'i shkon. Thotë takohemi më vonë me të gjithë liderët.