Vështrime

Gara e (mos)marrëveshjes

Pse Lëvizja Vetëvendosje dhe LDK-ja, në vend se ta bëjnë Qeverinë bashkë dhe ta çojnë përpara vullnetin e qytetarëve, po e vazhdojnë fushatën zgjedhore, por kësaj radhe jo kundër partive të PAN-it, por kundër njëra-tjetrës?

FUSHATA ZGJEDHORE ka përfunduar më 4 tetor, në mesnatë.