Vështrime

A keni sy e veshë?

Nuk e di nëse këto dy parti tashmë e kanë kuptuar se ky popull është dërrmuar deri në palcë. Nëse e kanë kuptuar se i jemi afruar fundit të edhe një viti dëshpërues që e pati një çast të ndritur aty nga tetori. Po qe se e kanë të qartë se nëse nuk merren vesh, do ta humbim një pjesë të konsiderueshme njerëzish që përditë e më pak gjejnë arsye për të mbetur e për të jetuar e punuar në këtë vend.

Qysh kanë nisur punët, do të dalë i vërtetë pohimi i Haradinajt, atëherë kur u zgjodh kryeministër për së dyti, se mandatin do ta çojë deri në fund. Pavarësisht faktit se ka thuajse pesë muaj që është dorëhequr nga posti i kryeministrit, Haradinaj vazhdon të jetë kryeministër në detyrë; vazhdon të mbajë mbledhje qeverie dhe, mbi të gjitha, vazhdon ta shpenzojë paranë publike, ashtu siç ka vepruar edhe gjatë mandatit dyvjeçar.