Vështrime

Ranë këto zgjedhje dhe u ndamë

Unë kam qenë ithtar i një koalicioni ndërmjet VV-së dhe LDK-së shumë më përpara se kjo aktualisht të merrte dhenë. Mendoja se do të ishte një qeveri e mirë e "check & balancës" ndaj njëra-tjetrës. Ranë këto zgjedhje dhe ne u ndamë. Unë tashmë nuk besoj në këtë koalicion. Këtij zhgënjimi tim i bashkëngjiten edhe mijëra qytetarë, të cilët i votuan ndryshimet e jo ushqimet e egove të metuzalemëve politikë

Dhjetor i ftohtë. Unë dhe ditari im do t'ju shoqërojmë përsëri me përcjelljen e kabllogrameve më të fundit diplomatike nga vendi dhe bota.