Vështrime

Hajvania e QNRobtillit

Pisllëku i radhës i vishet Ministrisë së Infrafakturës së Pal Lekajt, i cili së fundmi nënshkroi tender me vlerë 26.000 eurosh për blerjen e rrobave elegante dhe këpucëve të lëkurës për 150 punonjësit e kësaj ministrie. Ja se pse Kosovës aq shumë i është dashur ndryshimi dhe i duhet. Hajnat i kemi pasur të paskrupullt e kjo është vetëm edhe një dëshmi e vogël në mesin e mijëra dëshmive të tjera

Pisllëku i radhës i vishet Ministrisë së Infrafakturës së Pal Lekajt, i cili së fundmi nënshkroi tender me vlerë 26.000 eurosh për blerjen e rrobave elegante dhe këpucëve të lëkurës për 150 punonjësit e kësaj ministrie. Ja se pse Kosovës aq shumë i është dashur ndryshimi dhe i duhet. Hajnat i kemi pasur të paskrupullt e kjo është vetëm edhe një dëshmi e vogël në mesin e mijëra dëshmive të tjera

Vjeshta ka marrë hovin e saj dhe zymtësia në qytetin e Londrës sa vjen e shtohet. Nuk e dua vjeshtën në këtë qytet, ndërsa dimrin edhe aq më pak.