Vështrime

Na i zgjatët veshët

Veç në Kosovë bën vaki që numërimi i nja 900 mijë votash të marrë së paku një muaj. Në Kosovë bën vaki që rastet policore dhe gjyqësore të zgjasin me vite dhe sidomos në Kosovë bën vaki që mashtrimi dhe dallaveret të kenë efekte aq afatgjata sa të na nevojiten dekada për t'u këndellur.

Lëvdatat që i mori KQZ-ja për shpejtësinë me të cilin iu qas numërimit të votave natën e zgjedhjeve, u zbehën që në çastin kur u vonua procesi i rinumërimit të votave të 317 vendvotimeve, si dhe të votave nga diaspora. Tash, situata u komplikua edhe më shumë kur u kuptua se do të numëroheshin edhe mbi 500 vendvotime, për shkak të mospërputhjes së shënimeve.