Vështrime

Fushata, slogane, gallata dhe mejdane

Lexuesve, miqve dhe përcjellësve të mi të shumtë në Facebook më duhet që t'iu kërkoj falje që as në këto zgjedhje ambasada ime në Facebook nuk do të jetë në gjendje t’i fasilitojë zgjedhjet dhe votimet për diasporën. Edhe kësaj radhe, ato do të bëhen përmes paraqitjes në KQZ dhe më pas votimit me postë

Gjendemi në vrullin e fushatave zgjedhore të partive politike kosovare për zgjedhjet e jashtëzakonshme të cilat do të mbahen më 6 tetor 2019.