Vështrime

Vlera dhe antivlera

Lufta e madhe e diplomatëve të akredituar në Kosovë qe që në lista të mos përfshiheshin kandidatë me aktakuza për vepra penale çfarëdo qofshin ato. Porse, siç do të komentonte me shumë sens dhe spirituozitet një mike imja në FB, nuk është problemi se pse kandidohen njerëzit me aktakuza, por pse në mesin e të gjithë atyre kandidatëve ka njerëz që ende nuk kanë aktakuza.

Kush pati të kalonte në politikë, a prej një subjekti në tjetrin, tashmë kreu punë. Trenin e fundit e zunë dhe kush mundi u fut në listat zgjedhore që u dorëzuan mbrëmë në mesnatë.