Vështrime

AAK, LDK, LVV dhe PDK të garojnë pa koalicione

Nëse do të ndodhin sërish koalicione të minutave të fundit, të cilat pastaj – siç u pa – shemben, varësisht sa joshëse do të jenë ofertat, do t’i bie tradhti e trefishtë e aktivistëve që nuk hynë në lista për shkak të vendeve që duhej lëshuar kandidatëve të partive të tjera, votuesve të partive respektive, e në fund – më e dhimbshmja - gjithë popullit. I bie: qytetari dikë e favorizon, dikë tjetër e voton, dhe në fund krejt dikush tjetër udhëheq

SA HERË QË shpallen zgjedhjet, mendohet në qeveri të re, vizion të ri, qasje të re. Përveçse në Kosovë. Ka kohë që në Kosovë është bërë praktikë që sa herë që flasim për zgjedhje të reja, mbi të gjitha, mendja të shkon te një bllokadë e re politike.