Vështrime

Të rinjtë tanë “viktimë” e mungesës së edukimit medial

Mungesa e edukimit medial në shkollë dhe mungesa e kontrollit prindëror kanë bërë që terreni i keqfunksioneve të mundshme të medieve sociale të jetë i panjohur për të rinjtë dhe që ata ta kenë të vështirë ta kuptojnë se cila pjesë e këtij terreni është e “minuar”.

Media sociale, Facebooku apo Twitteri, është një hapësirë në të cilën shpesh mund të shohim pamje të dhunshme.