Vështrime

Vetëm KFOR-i 100 për qind

E gjendur përballë presionit të ndotjes enorme të ajrit dhe pisllëkut në çdo cep të vendit, pak ditë pasi mori drejtimin e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj u zotua për masa shtrënguese ndaj subjekteve që i shkaktojnë ato. Mes të tjerash, paralajmëroi ndërprerjen e përdorimit të thëngjillit për djegie në amvisëri.

E gjendur përballë presionit të ndotjes enorme të ajrit dhe pisllëkut në çdo cep të vendit, pak ditë pasi mori drejtimin e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj u zotua për masa shtrënguese ndaj subjekteve që i shkaktojnë ato. Mes të tjerash, paralajmëroi ndërprerjen e përdorimit të thëngjillit për djegie në amvisëri.

Shefi i ekzekutivit, mbase i painformuar me agjendën e ministres, e mbështeti kërkesën e Sindikatës së KEK-ut për ndarjen e thëngjillit falas për mbi 5000 punëtorë të kësaj ndërmarrjeje. Një vit më vonë ai nuk foli më për thëngjillin falas. Edhe Bordi i KEK-ut e pezulloi praktikën e ndarjes së thëngjillit për punëtorët.