Vështrime

Taksa patriotike parazgjedhore

Me këta njerëz që janë duke u ricikluar në pushtet nuk do të mbërrijmë askund. Derisa njëri na fut në telashe me territore, tjetri jep gjithçka për karrigen e kryeministrit, i treti, nga hija prej së cilës plasi me dalë, bllokon punë në emër të popullit, i katërti mendon se politikë e jashtme është të ndërtosh ndërtesa ruse, dhe derisa krejt këta së bashku i shfrytëzojnë postet për të kontrolluar edhe centin e fundit që ka ky shtet -- do të jemi këta që jemi. Një shtet hajgare që as veten nuk e marrim seriozisht

Në ditën kur e përjetuam edhe një super zhgënjim në Dubai, kur sërish nuk na pranuan në Interpol, e përjetuam njërën nga netët më të magjishme e të lumtura që kur jemi çliruar. Me një lojë të bukur e të përkushtuar, futbollistët e Kosovës ia dolën ta shkelin Azerbajxhanin dhe me këtë edhe të dalin të parët në grupin e tyre garues.