TOP KOHA MUSIC

Dy pasionet e Ardit Jasharit

 

Ardit Jashari, artist i ri nga Vushtrria, ushtron dy pasione krejtësisht të kundërta.

Një pjesë të jetës së tij ai ia kushton mjekësisë ku në këtë drejtim ka përfunduar shkollën e mesme dhe vijon studimet për infermieri. Nga manteli i bardhë në kitarë. Jashari gjen kohë të performojë edhe para publikut.