Tokio 2020

Andreas Mol, ylli i volejbollit në rërë që ka përkrahjen e familjes në Lojërat e Tokios

Foto: AP
 

Me pandeminë e koronavirusit që ka mbajtur shumicën e familjarëve të sportistëve në Lojërat Olimpike në shtëpi, lojtari norvegjez i volejbollit në rërë, Anders Mol ka shumë njerëz në Tokio për ta mbështetur atë. Babai i Andersit, Kaare, është trajneri i tij, dhe xhaxhai i tij është në Olimpiadë si ndihmëstrajner i ekipit. Vëllai dhe kushëriri i tij janë në Tokio si partnerë trajnimi.

“Është një lloj biznesi familjar që ne po drejtojmë”, tha Kaare Mol, pasi djali i tij dhe Christian Sorum mundën një ekip rus në çerekfinale të volejbollit në rërë për të kaluar në gjysmëfinale.