Tokio 2020

Johnson-Thompson nuk vazhdon në 7-garësh

 

Synimi për medalje i Katarina Johnson-Thompson në Olimpiadën e Tokios ka marrë fund, pasi ajo ka pësuar dëmtim në pulpën e këmbës në ngjarjen e 200 metrave vrapim.

Johnson-Thompson hyri në garën e 200 metrave me skena shqetësuese, por ajo vendosi që ta përfundojë atë. Ajo u rrëzua pasi e kompletoi një distancë por refuzoi tretman dhe e përfundoi garën, por u diskualifikua për shkak se nuk e kishte përfunduar në mënyrë të rregullt.