Tokio 2020

Në Lojërat e Tokios virusi është armiku kryesor i olimpistëve

 

Tokio, 3 gusht (AP) – Duke e mbajtur njëri-tjetrin më fort se të dashuruarit e tyre, mundësit e njollosin njëri-tjetrin me djersë, pështymë dhe ka raste kur pa dashje e prenë njëri-tjetrin. Ndonjëherë del edhe gjak. Mushkëritë fryhen, gojët hapen, ato përplasen dhe fryhen në fytyrat e skuqura të sportistëve.

Nga trupat e tyre shkëlqyes është e pamundur të dallohen lëngjet e kundërshtarëve të tyre.