Tokio 2020

Fatos Tabaku: Xhudistët tanë stërvitin nga gjashtë orë nuk bëjnë jetë të natës

Foto: KTV
 

Trajneri i xhudos dhe bashkëpunëtori i afërt i Driton Kukës, Fatos Tabaku, ka thënë se medaljet e fituara në Tokio nuk janë rastësi.

Trajneri pejan ka thënë se xhudistët kosovar bëjnë përgatitje të jashtëzakonshme për të ardhur deri te rezultatet historike.