Tokio 2020

Polonia fiton të artën në stafetën e përzier

 

Polonia ishte fituese befasuese në debutim në Lojërat Olimpike në ngjarjen e vrapimit të përzier 4x400 metra me stafetë.

Amerika nuk ia arriti një suksesi të tillë. Në përbërje nuk e pati vrapuesen e dalluar Allyson Felix. Republika Dominikane përfundoi me medalje të argjendtë, kurse amerikanët fituan të bronztën. Kishte shpresa që Felix të ishte në tartan dhe ta kishte mundësinë ta fitonte medaljen e 10-të Olimpike e që do të ishte rekord, por për një gjë të tillë duhet të pres.