Tokio 2020

I fundit në baterinë e parë, Hajdari thotë se ritmi i garës nuk ishte në favorin e tij

 

Ishte pjesë e baterisë bindshëm më të shpejtë. Ndau shtegun me vrapues që synojnë suksesin dhe ritmi që vendosën ata nuk iu përshtat.

Musa Hajdari bëhet sportisti i radhës i Kosovës që përfundon garimin në Lojërat Olimpike Tokio 2020. Hajdari 33-vjeçar të shtunën garoi në kualifikime në vrapim 800 metra. Kishte rezultat larg prej atij të kërkuar për të kaluar në gjysmëfinale.