Tokio 2020

Hajdari përfundon garimin, i fundit në baterinë e tij

 

Atleti Musa Hajdari ka përfunduar garimin në Lojërat Olimpike “Tokio 2020”. Të shtunën në mëngjes, Hajdari ka garuar në kualifikimet në vrapim 800 metra në Stadiumin Olimpik në Tokio.

Dhe ka përfunduar i fundit në baterinë e tij. Pra ishte larg zonës që kërkohej për të kaluar nga kualifikimet në gjysmëfinale. Hajdari pati rezultat prej 1:48.96 minuta. Herët në garë ai mbeti në pozitën e parafundit, të cilën në fund e humbi nga garuesi i Andorrës, Pol Moya.