Tokio 2020

Prezervativi përdoret për ta riparuar kajakun e Jessica Foxit

FOTO: AP
 

Për ta riparuar kajakun e garueses australiane Jessica Fox në Olimpiadën e Tokios në garat e kajakut, është përdorur një material elastik dhe rezistues ndaj ujit.

Riparimi i kajakut të saj në Olimpiadë është bërë me një prezervativ.