Tokio 2020

Rusi Soloveychik: Ekipi fantastik i Kosovës le të vazhdojë të ëndërrojë gjëra të mëdha

Foto: AP
 

Presidenti i Federatës së Xhudos së Kosovës, Agron Kuka, ka publikuar të mërkurën urimet që ka marrë nga drejtuesit e dy asociacioneve më të mëdha të xhudos me rastin e suksesit të Distria Krasniqit dhe Nora Gjakovës.

Kryetarin e FXHK-së, Kuka, e kanë uruar Marius Vizer, president i Federatës Ndërkombëtare të Xhudos dhe presidenti i Unionit Evropian të Xhudos, rusi Sergey Soloveychik. Kuka ka raporte të shkëlqyeshme me të dy presidentët, që e çmojnë tashmë xhudon kosovare.