Tokio 2020

Vepra e pakrahasueshme e Majlindës për Kosovën dhe shqiptarët

Foto: AP
 

Mund të kenë qenë 40 sekondat më të gjatë në karrierën e saj.

Kur hungarezja Reka Pupp shfrytëzoi një moment pakujdesie dhe e shtyu drejt tatamit Majlinda Kelmendin, gjyqtarja dha shenjë që rishikimi i situatës të bëhej nga komisioni i gjyqtarëve. Rishikimi zgjati shumë, 40 sekonda. Të gjatë janë dukur për të gjithë ne në Nippon Budokan të Tokios, e sidomos të gjatë për Majlindën, trajnerin Driton Kuka dhe ekipin e Kosovës në xhudo.