Tokio 2020

Hidhet shorti për LO Tokio 2020: Xhudistët mësojnë rrugën që i çon te medaljet

 

Organizatorët e LO Tokio 2020 kanë hedhur shortin për xhudo dhe me këtë pesë përfaqësuesit e Kosovës kanë mësuar rivalët e tyre dhe rrugën se si mund të shkojnë deri te medaljet.

Xhudistët janë shpresa më e madhe për medalje në ngjarjen më të madhe shumësportshe.