Tempus

Mavriq kritikon politikën: Familjarët janë të dëmtuar, dikush pret 25 vjet ta dijë ku e ka djalin

 

Negovan Mavriq, nga Qendra Burimore për Persona të Zhdukur, në emisionin “Tempus” në KTV, tha se ka familje që rrinë në stres për 25 vjet për të gjetur djalin e tyre, por që për shkak të politikës nuk mund ta marrin përgjigje për pritjen e tyre.

“Këto tema të tyre nuk kanë qenë të lehta, por ka ekzistuar bashkëpunimi, ne si familjarë kemi mundur të dëgjojmë edhe palën, edhe një palë edhe palën tjetër dhe për këtë arsye ne themi se ne jemi të dëmtuar ne, sepse dëgjojmë vetëm një palë dhe këto janë palët domethënë familjarët janë më të dëmtuar, dikush që të pret pas 25 vjetëve, se ku e ka djalin. Krejt familja është e stresuar e lëre më që të pritet 25 vjet, edhe pse e di ku mund të jetë fëmija i saj po për shkak të politikave nuk mund të vijë deri tek ai”, tha Mavriq.