Tempus

Manaj: E papranueshme deklarata e KPK-së se nuk e respektojnë ligjin

 

Shkëmb Manaj, koordinator i Departamentit për Rend dhe Ligj në Lidhjen Demokratike të Kosovës, tha se nuk guxon të ndodhë në asnjë institucion në Republikën e Kosovës, të deklarohet se nuk zbatohet ligji e aq më pak nga Këshilli Prokurorial i Kosovës.

Në emisionin “Tempus” të KTV-së, Manaj të martën tha se nevojitet reformë e thellë.