Tech

Google po fshin llogaritë joaktive, çfarë do të thotë kjo?

 

Nga 1 dhjetori, kompania Google do të nisë të fshijë llogaritë “joaktive”, që do të thotë të gjitha llogaritë që nuk janë përdorur për të paktën dy vjet.

Kjo do të thotë që emailet, videot, fotot, dokumentet dhe çdo përmbajtje tjetër në atë llogari do të fshihen.