Tech

Instagrami bën ndryshimin e madh për Reelsat

 

Rrjeti social Instagram ka bërë të mundur që të gjithë përdoruesit të shkarkojnë Reelsat të postuara në profilet publike.

Kreu i Instagramit, Adam Mosseri, e ka zbuluar këtë informacion përmes kanalit të tij të transmetimit dhe ka konfirmuar se të gjithë përdoruesit e kësaj platforme mund të shkarkojnë Reelsat të publikuar në të gjitha profilet publike.