Tech

Tom Hanks pre e inteligjencës artificiale

 

Shkrimtarët dhe autorët kanë folur sivjet mbi kërcënimin e inteligjencës artificiale mbi zanatet e tyre përkatëse. Një rast studimi tashmë veçse është gjetur dhe ka të bëjë me aktorin e famshëm Tom Hanks.

Në mediat online është shpërndarë një mesazh në emër të tij ku promovohet “një plan dentar”, por aktori ka reaguar duke thënë se s’ka asnjë lidhje me të, ka raportuar "Thewrap".