Tech

Këmbimorja më e madhe në botë për kriptovaluta largohet nga Rusia

 

Këmbimorja më e madhe e kriptove në botë, Binance, ka njoftuar se po shet operacionet në Rusi dhe do të largohet tërësisht nga vendi.

Njoftimi pasoi raportet se Departamenti Amerikan i Drejtësisë po hetonte kompaninë për shkelje të mundshme të sanksioneve të kohës së luftës kundër Moskës.