Tech

Apple dhe Samsung përballë konkurrencës kineze për smartfonët

Apple dhe Samsung, që do të zbulojnë në të ardhmen smartfonët e rinj, janë gjithmonë në kërkim të formulës magjike për të ruajtur dominimin e tyre përballë konkurrencës kineze, në sfondin e ngadalësimit të tregut.

Beteja është e madhe për Apple, që kërkon të ruajë imazhin e titullarit. Por, grupi amerikan ka pasur vështirësi këto vitet e fundit për të prezantuar funksione të reja revolucionare për “iPhone”, kopja e parë e të cilit daton në qershor 2007 dhe që është shitur në më shumë se 1,2 miliard kopje.