Tech

Asusi prezanton serinë e re të Zenfone

Asusi ka prezantuar serinë e re të telefonave Zenfone 4 dhe ky produkt i ri vjen me katër opsione.

Telefonat Zenfone 4 Pro, ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro dhe ZenFone 4 Selfie vijnë me specifika të ndryshme.