Tech

WhatsAppi me përditësim të ri, mirëpritet nga përdoruesit

 

Një përditësim i ri i aplikacionit popullor WhatsApp sjell disa veçori interesante që lidhen me privatësinë e përdoruesit, shkruan Bloomberg.

Me përditësimin e ri, WhatsAppi dëshiron t'i bëjë thirrjet e padëshiruara më pak të bezdisshme, si dhe t'i lejojë përdoruesit të zgjedhin cilësimet optimale të privatësisë.